Letterster Support

Algemene support informatie

Letterster is een digitale alles-in-één-oplossing voor scholen om lees- en spellingproblemen aan te pakken

Systeemeisen

Om optimaal te werken met Letterster is een goede internetverbinding een vereiste. Daarnaast gelden voor elk device bepaalde systeemeisen.

Windowscomputer

  • Besturingssysteem vanaf Windows 8.1
  • De computer maakt gebruik van de actuele versie van de browser:
    - Google Chrome

Mac

  • Besturingssysteem vanaf MacOS 10.13
  • De computer maakt gebruik van de actuele versie van een van volgende browsers:
    - Google Chrome
    - Safari

Tablet 

  • Minimaal Android 7
  • Oudere besturingssystemen kunnen werken maar worden niet ondersteund
  • Browser: Google Chrome 

Geen systeemeisen maar tips voor optimaal gebruik:

  • gebruik de laatste versie van het besturingssysteem
  • schermgrootte minimaal 9,7 inch 

iPad

  • Minimaal iOS12.1
  • Oudere besturingssystemen kunnen werken maar worden niet ondersteund
  • Browser: Safari of Google Chrome 

Geen systeemeisen maar tips voor optimaal gebruik:

  • gebruik de laatste versie van het besturingssysteem
  • schermgrootte minimaal 9,7 inch