Bouw! Support

Systeemeisen

Om optimaal te werken met Bouw! is een goede internetverbinding een vereiste. De minimale schermresolutie voor een device is 1024x768 pixels in landscape modus (liggend), portrait modus wordt niet ondersteund. Daarnaast gelden voor elk device bepaalde systeemeisen.

Windowscomputer

• Besturingssysteem vanaf Windows 8.1
  • De computer maakt gebruik van de actuele versie van de browser:
    - Google Chrome (Voorkeursbrowser)
    - Mozilla Firefox

Mac

• Besturingssysteem vanaf MacOS 10.13
  • De computer maakt gebruik van de actuele versie van een van volgende browsers:
    - Google Chrome (Voorkeursbrowser)
    - Safari

Tablet

• Minimaal Android 7
  • Oudere besturingssystemen kunnen werken maar worden niet ondersteund
  • De tablet maakt gebruik van de actuele versie van de volgende browser:
    - Google Chrome

Geen systeemeisen maar tips voor optimaal gebruik:

• gebruik de laatste versie van het besturingssysteem
  • schermgrootte minimaal 9,7 inch

iPad

• Minimaal iOS12.1
  • Oudere besturingssystemen kunnen werken maar worden niet ondersteund
  • De iPad maakt gebruik van de actuele versie van een van de volgende browsers:
    - Google Chrome (Voorkeursbrowser)
    - Safari

Geen systeemeisen maar tips voor optimaal gebruik:

• gebruik de laatste versie van het besturingssysteem
  • schermgrootte minimaal 9,7 inch

Bekijk het overzicht met veelgestelde vragen door gebruikers voor antwoorden op vragen over het gebruik, het installeren of aanmaken van accounts.

Met overige vragen of opmerkingen neem je contact op met onze afdeling Educatie of bel je met op 033 4348000. Wij helpen je graag verder.

Hieronder de instructie voor ouders om thuis te werken met Bouw!.

Thuis aan de slag met Bouw!

Hieronder een handleiding voor scholen om op afstand te toetsen.

Handleiding toetsen op afstand

Hieronder speciale instructies voor ouders tijdens de zomervakantie

Bouw! tijdens de zomervakantie

Hieronder de special instructies voor onderwijs met Bouw! op 1,5 meter.

Bouw! op 1,5 meter