Boekies Support

Systeemeisen

Om optimaal te werken met Boekies is een goede internetverbinding een vereiste. Daarnaast gelden voor elk device bepaalde systeemeisen.

Windowscomputer

• Besturingssysteem vanaf Windows 8.1
  • De computer maakt gebruik van de actuele versie van de browser:
    - Google Chrome
    - Safari

Mac

• Besturingssysteem vanaf MacOS 10.13
  • De computer maakt gebruik van de actuele versie van een van volgende browsers:
    - Safari

Tablet

• Minimaal Android 7
  • Oudere besturingssystemen kunnen werken maar worden niet ondersteund
  • Browser: Google Chrome

Geen systeemeisen maar tips voor optimaal gebruik:

• gebruik de laatste versie van het besturingssysteem
  • schermgrootte minimaal 9,7 inch

iPad

• Minimaal iOS12.1
  • Oudere besturingssystemen kunnen werken maar worden niet ondersteund
  • Browser: Safari of Google Chrome

Geen systeemeisen maar tips voor optimaal gebruik:

• gebruik de laatste versie van het besturingssysteem
  • schermgrootte minimaal 9,7 inch

Boekies is volop in ontwikkeling. Dit betekent dat er regelmatig updates worden uitgevoerd. Bekijk hier de laatste update (actief op 30 september 2020)