Systeemeisen Alinea

Minimale systeemvereisten

Als je reeds over een pc of tablet beschikt, check dan of jouw computer aan deze minimale systeemvereisten beantwoordt voor installatie en gebruik van Alinea:

• Processor: Core 2 Duo, 2 GHz
  • RAM: 4 GB
  • Video RAM: 256 MB
  • Vrije Schijfruimte: 40 GB
  • Besturingssysteem:
    • Microsoft Windows 7 (SP1 minimaal)
    • Microsoft Windows 8.1. Opgelet, Alinea werkt niet op tablets met het besturingssysteem Windows 8 RT
    • Microsoft Windows 10. Opgelet, Alinea werkt niet op tablets met het besturingssysteem Windows 10 Mobile of Windows 10 IoT
  • Schermresolutie: 1024 x 768 pixels
  • Kleurkwaliteit: Hoge Kleuren (24-bit)
  • Geluidskaart onboard met luidsprekers en microfoon
  • Dvd-station: indien u met dvd wenst te installeren ipv via download
  • Usb 2.0 poort (enkel voor usb-versie)
  • Internetverbinding voor gebruik weblicentie

Aanbevolen systeemvereisten

Als je een nieuwe pc of tablet wenst aan te schaffen, zorg er dan voor dat je nieuwe toestel aan deze aanbevolen systeemvereisten beantwoordt: