Desk Accountmanager (32-40 uur)

Desk Accountmanager (32-40 uur)

Lexima is dé expert in ICT en onderwijsbegeleiding bij leesproblemen, laaggeletterdheid en dyslexie (LLD). We helpen scholen in het behalen van resultaten door de inzet van deskundigheid en software. Zo worden leesproblemen, laaggeletterdheid en onnodige diagnoses dyslexie voorkomen.

Meer dan 80.000 leerlingen en studenten en meer dan 5.000 scholen werken met ons. We begeleiden 200 projecten op het gebied van LLD. Onze dienstverlening wordt voor de derde keer (2-jaarlijks) door CEDEO beoordeeld met een 100% score.

De commerciële afdeling
Binnen de commerciële afdeling werken marketeers en salesmanagers samen om opdrachtgevers een inspirerende klantreis te leveren. Vanwege de groei van Lexima is er ruimte voor een desk accountmanager.

De functie
Je wordt verantwoordelijk voor meer dan 500 klanten. Het is je primaire taak om scholen die met Lexima software werken te interesseren om hun relatie met Lexima bovenschools voort te zetten. Daarnaast voer je marketingcampagnes uit voor cross- en upsell. Je brengt scholen in kaart, voert marketingcampagnes uit, benadert contactpersonen en je construeert een aantrekkelijke propositie. Bij gebleken bovenschoolse interesse neemt sales het contact van je over. Deze aanpak wordt al met succes ingezet. Je wordt ondersteund door geweldige collega’s en een geavanceerd CRM systeem. Het betreft een binnendienstfunctie.

De kandidaat
De ideale kandidaat kent het PO/VO vanuit recente werkervaring. Je hebt ervaring als (inside) sales, marketing of (desk) accountmanager. Je luistert actief en je beschikt over een uitstekende uitdrukkingsvaardigheid in woord en geschrift. Je weet hoe het PO en VO werkt aan dyslexie, leesproblemen en laaggeletterdheid. Je beschikt over actuele kennis van (digitale) marketingstrategieën. Een vlotte pen en een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal is cruciaal om de functie succesvol in te vullen. Je vindt het fijn om zelfstandig te werken binnen en professioneel team.

Functie eisen

  • Kennis van het PO/VO vanuit je professie. Bijvoorbeeld omdat je daar werkt of voor werkt (bijvoorbeeld bij een educatieve uitgever, onderwijsbegeleidingsdienst, onderwijs ICT aanbieder)
  • Een succesvol afgeronde commerciële opleiding op minimaal HBO niveau
  • Minimaal 3 jaar commerciële werkervaring in een (binnendienst) sales of marketingfunctie.
  • Zelfstandig, planmatig en doelgericht kunnen werken
  • Je communiceert effectief op diverse niveaus
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal

Sociale en communicatieve competenties

  • Prettige teamworker met pit
  • Nieuwsgierig, zelfstandig
  • Openstaan voor vernieuwingen
  • Humor en gezellig

Interesse?
Stuur je sollicitatiebrief met curriculum vitae naar bart.broekhuis@lexima.nl . Voor meer informatie kun je hem bellen op 06-34896216.

Werken bij