Medewerker

Iris Verhaagen

Onderwijswetenschapper, onderwijsadviseur/docent
iris.verhaagen@lexima.nl

Als onderwijsadviseur bij Lexima geef ik trainingen en begeleid bovenschoolse projecten bij het implementeren van producten. Voorheen heb ik gewerkt als groepsleerkracht en coördinator van de middenbouw in het basisonderwijs. Hierbij heb ik ook leerlingen met dyslexie en die moeite hebben met lezen en spellen begeleid. Vorig jaar heb ik mijn masteropleiding Onderwijswetenschappen afgerond, hierdoor heb ik meer inzicht gekregen in leerprocessen van leerlingen tot studenten en over het inrichten van een aantrekkelijke en efficiënte leeromgevingen. De ervaring die ik heb opgedaan tijdens het lesgeven aan leerlingen en de verworven kennis over onderwijskunde kan ik gebruiken bij het geven van advies.

Iedere leerling heeft recht op de juiste individuele begeleiding waarbij het onderwijsaanbod en de randvoorwaarden in orde zijn. Het bieden van een ICT-hulpmiddel kan er voor zorgen dat de onderwijsbehoeften van de leerling die moeite heeft met lezen en/of spellen wordt vervuld. Want hoe fijn is het als een leerling zelfstandig en met zelfvertrouwen aan de slag kan gaan met zijn taak? 

Werkzaam voor de afdeling Lexima Academie.

Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar via het telefoonnummer 033 434 8000. Of stuur een e-mail naar educatie@lexima.nl