Werk lees- en spellingachterstanden weg

Werk lees- en spellingachterstanden weg

Lexima-software helpt om achterstanden te verkleinen. Dit schooljaar is deze software harder nodig dan ooit. Scholen in het voortgezet onderwijs werken gratis tot en met 31 augustus met de software van Lexima. Zo geven zij hun leerlingen de kansen die ze verdienen.

Remedieer lees- en spellingproblemen met  BLOON en Dexlex

Oefen de spellingregels met BLOON

BLOON is het meest gebruikte oefenprogramma voor spelling. Leerlingen hebben met BLOON een extra manier om te oefenen met lesstof. Na het oefenen kan de leerkracht per leerling een overzicht van de resultaten inzien. Het programma is in te zetten voor leerlingen van groep 3 tot en met groep 8 van de basisschool.

Lees meer over BLOON

Bestel uw gratis licentie BLOON
Ga naar de webshop en vermeld de actiecode GratisAugustus2020 in het veld 'opmerkingen'.
Bestel BLOON in de webshop

Leer de spellingregels met Dexlex

Geef leerlingen met spellingproblemen de ondersteuning die ze nodig hebben. Dexlex helpt leerlingen die de spellingsregels nog niet beheersen door ze op diverse manieren aan te bieden en te trainen. Leerlingen oefenen met klankherkenning, klankverwerking en woordbeeld.

Lees meer over Dexlex

Bestel uw gratis licentie
Ga naar de webshop en vermeld de actiecode GratisAugustus2020 in het veld 'opmerkingen'.
Bestel Dexlex in de webshop

Compenseer dyslexie

Help leerlingen met dyslexie en laat ze werken met compenserende software. De gebruiksvriendelijke software ondersteunt leerlingen bij het lezen, schrijven en studeren. De inzet van zo'n hulpmiddel heeft effect. Het stimuleert het leervermogen en bevordert het zelfbeeld van deze leerlingen.

Read&Write is speciaal ontwikkeld voor het werken op de Chromebook en met de Chromebrowser. De software van Kurzweil en Alinea is inzetbaar op alle devices.

Lees meer over compenserende software

Bestel uw gratis licentie
Het aanbod voor gratis gebruik tot eind augustus geldt voor alle compenserende software van Lexima. Ga naar de webshop en vermeld de actiecode GratisAugustus2020 in het veld 'opmerkingen'.
Bestel Read&Write in de webshop
Bestel Kurzweil in de webshop
Bestel Alinea in de webshop

Voorwaarden

Het aanbod voor gratis gebruik van deze programma's geldt tot en met 31 augustus 2020. Ziet u, net als veel docenten die met onze producten werken, de toegevoegde waarde ervan en wilt u de leerlingen er ook in het nieuwe schooljaar mee laten werken, dan hoeft u niets te doen. Uw keuze wordt na de actieperiode automatisch omgezet in een abonnement tegen de jaarlijkse kosten die in de webshop staan vermeld (alle prijzen zijn inclusief BTW). U ontvangt van ons een factuur met de gegevens die bij ons bekend zijn vanuit uw bestelling voor de gratis periode.

In de proefperiode kan het contract elk moment schriftelijk worden opgezegd door een e-mail te sturen naar: administratie@lexima.nl. Vermeld in de onderwerpregel: Opzegging (productnaam) en het BRIN-nummer van de school. Dat is voldoende.