Vacature IB’er/onderwijsadviseur

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op de Lexima nieuwsbrief

Vacature IB’er/onderwijsadviseur

Lexima, Leusden, 13 december 2018

Weet jij hoe je professionals uit onderwijs en dyslexiezorg kunt enthousiasmeren om kinderen met leesproblemen en dyslexie echt te helpen met de beste digitale leermiddelen? 

Als IB’er/Onderwijsadviseur speel je een essentiële rol in het delen van onze kennis over digitale oplossingen voor (het voorkomen van) lees- en schrijfproblemen, zoals dyslexie. Je organiseert en verzorgt, samen met het team Onderwijseducatie en Advies, cursussen en informatiebijeenkomsten om ouders, kinderen, leerkrachten, intern begeleiders en behandelaars op te leiden tot effectieve gebruikers van onze software. Je bent verantwoordelijk voor grootschalige implementatietrajecten op schools- en op bovenschools niveau, waarbij schoolteams, directie en bestuurders worden begeleid bij de opzet en implementatie van onze software in het onderwijs en je draagt zorg voor goede relaties met onderwijsinstellingen.

Functie eisen:

Werken bij Lexima vraagt zelfstandigheid en initiatief, vakinhoudelijke kennis, commerciële feeling, resultaatgerichtheid en affiniteit met leesproblemen, dyslexie en (passend) onderwijs.

Het gaat bij voorkeur om een fulltime aanstelling van 40 uur per week, parttime met minimaal 4 werkdagen is bespreekbaar.

Lexima biedt een prettige en dynamische werkomgeving  met groeikansen en prima arbeidsvoorwaarden. Je werkzaamheden voer je uit in Leusden op ons kantoor en in ons inpandige trainingslokaal. Voor projectmanagement en het geven van lezingen en trainingen ben je een deel van je tijd op locatie aan het werk. Je krijgt hiervoor de beschikking over een leaseauto. 

  • Een relevante afgeronde HBO of WO opleiding liefst met specialisatie Master (S)EN)
  • Werkervaring als IB’er, zorgcoördinator of vergelijkbare functie in het onderwijs
  • Duidelijke affiniteit met leesproblemen, (lees)onderwijs en de inzet van ICT
  • Uitblinken in adviseren, luisteren, doorvragen en doorgronden
  • Communicatief, ondernemend, commercieel, oplossingsgericht en klantgericht
  • Rijbewijs B

Bedrijfsprofiel:

Lexima is een succesvol, vernieuwend bedrijf dat al 16 jaar moderne digitale oplossingen biedt voor lees- en schrijfproblemen zoals dyslexie. We streven ernaar dat elk kind over een passend digitaal hulpmiddel kan beschikken om alles uit zichzelf te halen. Dit bereiken wij door persoonlijk advies, bevorderen van deskundigheid en het vakinhoudelijk begeleiden van onderwijsprofessionals, behandelaars, ouders en kinderen. Wij zijn continu bezig onze producten en diensten uit te breiden om geïndividualiseerd leren mogelijk te maken.

Solliciteren?

Ben jij de IB’er/onderwijsadviseur die wij zoeken, met aantoonbare affiniteit met leesproblemen, dyslexie en ICT?

Dan zijn wij op zoek naar jou! Stuur uiterlijk vóór 14 januari 2019 je CV en motivatie naar ons: annette.roetenberg@lexima.nl.