Nieuw: Maak het verschil, de podcast

Maak het verschil, de podcast

Met trots presenteren wij de podcast ‘Maak het verschil’. In deze podcast gaat Marjoleine Meijs in gesprek met ervaringsdeskundigen over onderwerpen uit het onderwijs, van praktijk tot wetenschap en van kleuters tot volwassenen. Krijg tips en handvatten mee voor in de praktijk, en luister naar een interessant gesprek over effectief lees- en spellingonderwijs.

Het onderwerp van de vierde aflevering is ouderbetrokkenheid. Marjoleine praat hierover met GZ(kinder)psycholoog Noëlle Pameijer en betrokken ouder Bianca Sogelée.

In de derde aflevering gaat Marjoleine in gesprek met Tonnie van Laar en Carola Siebeling van expertisecentrum Innoord over kansen(on)gelijkheid in het onderwijs. 

In de tweede aflevering zijn verschillende sprekers van de Nationale Dyslexie Conferentie te gast. Zij beantwoorden allemaal dezelfde vraag: 'Hoe en voor wie maak jij het verschil?' Laat je inspireren door hun mooie en uiteenlopende antwoorden.

In de eerste aflevering zijn Eveline Wouters en Jos Walta te gast. Ze vertellen over leesbevordering, de boekenkring en de zoektocht naar hét boek.