Nationale Dyslexie Conferentie 2018

De Nationale Dyslexie Conferentie 2018
Thema: Lezen Leren Kansen Creëren 

'Goed onderwijs brengt het beste in mensen naar boven, voorkomt en verkleint achterstanden en helpt talenten zich optimaal te ontwikkelen.'

Het nieuwe regeerakkoord is klaar en met dit citaat slaat de nieuwe regering de spijker op zijn kop. De basis begint namelijk altijd bij goed onderwijs, ook voor leerlingen met taalproblemen of dyslexie is een gedegen aanbod van goed leesonderwijs van groot belang. Met alleen goed leesonderwijs zijn we er niet, de daarop aansluitende preventieve en curatieve interventies zijn onmisbaar om talent maximaal te stimuleren en te ontwikkelen.

Meer dan 30 prominente sprekers delen op 21 maart graag nieuwe wetenschappelijke inzichten, adviezen en praktische handvatten met u. Want actuele onderzoeksresultaten, nieuwe inzichten en ervaringen maken dat het zorglandschap rondom dyslexie blijft veranderen en verbeteren.

Het volledige zorgcontinuüm krijgt maximaal de aandacht op de Nationale Dyslexie Conferentie 2018. Van goed leesonderwijs tot effectieve interventies, van preventie tot compenserende maatregelen. Met als doel: bestrijding van kansenongelijkheid en stimulering van talent.

Want Lezen Leren is Kansen Creëren, voor nu en later!

Het succes van de Nationale Dyslexie Conferentie ligt in de mix van onderwijspraktijk, gezondheidszorg en wetenschap. Het veelzijdige programma bestaat uit ruim 45 lezingen waarmee u zelf uw persoonlijke programma kunt samenstellen. Deze inspirerende dag wilt u beslist niet missen!

Aanmelden NDC 2018

 

 

Uitgebreide informatie over het programma, de sprekers vindt u op de NDC website.  

Let op! Maak gebruik van de vroegboekkorting tot 12 januari.

  • Bij aanmelding vóór 12 januari 2018 ontvangt u een individuele vroegboekkorting van €50,00, u betaalt dan slechts €229,00.
  • Bij aanmelding van minimaal 5 personen van één school geldt een aantrekkelijke groepskorting.
  • Studenten die een voltijdstudie aan een Hogeschool of Universiteit volgen, kunnen gebruik maken van de studentenkorting van 50%.