Gratis studiemiddag: Bovenschoolse Aanpak Dyslexie in het VO

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op de Lexima nieuwsbrief

Lexima, Leusden, 18 sept 2017

Veel leerlingen met dyslexie redden het op school niet zonder compenserende software. Dat leidt helaas tot onnodige frustratie van talent! Tienduizenden leerlingen krijgen gelukkig al de beste ondersteuning met dyslexiesoftware van Lexima. Ruim driekwart van de onderwijsprofessionals rapporteert vooruitgang bij hun leerlingen in leesplezier, zelfstandigheid, leerprestaties en zelfvertrouwen. De frustraties van de leerlingen bij het lezen en leren nemen met het gebruik van goede compenserende software duidelijk af. Dat is dikke winst, voor de leerling én de school!

Tijdens deze gratis studiemiddag krijgt u meer inzicht in de succesvolle bovenschoolse aanpak voor leerlingen met leesproblemen en leerlingen met dyslexie en maakt u kennis met onze (nieuwe) compenserende programma's voor in het voortgezet onderwijs.

Het Lexima Bovenschools Arrangement betekent meer doen met minder geld door onder andere:

  • kennisontwikkeling leesonderwijs
  • optimaal inzetten dyslexiesoftware
  • samenwerken en kansen benutten

Lexima nodigt alle remedial teachers, dyslexie specialisten, zorgcoördinatoren en schoolleiders in het Voortgezet Onderwijs uit om deze inspirerende middag bij te wonen. We verheugen ons op uw  komst!

Klik hier voor informatie over het programma.

De data voor het najaar staan al in onze agenda:

Woensdag 20 september 2017  Woerden
Woensdag 22 november 2017  Wageningen

Bovenschool Arrangement Dyslexie regiobijeenkomst