Gratis gebruik Leximasoftware in de coronacrisis

Leximasoftware sluit goed aan bij het leren op afstand. Dat komt goed uit nu de scholen dicht zijn en leerlingen vanuit huis moeten werken. Om het thuisonderwijs optimaal te laten verlopen kunnen scholen tijdelijk gratis werken met Flits! Tutorlezen, BLOON, Dexlex en Alinea Online. Met deze programma’s begeleidt u de leerlingen op de gebieden lezen en spellen en biedt u een compenserend programma voor leerlingen met leesproblemen en dyslexie.

Het aanbod voor gratis gebruik van Flits! Tutorlezen, BLOON, Dexlex en Alinea Online geldt tot 1 mei 2020 en kan alleen door scholen worden gebruikt. Bekijk de  voorwaarden.

Flits! Tutorlezen

Flits! Tutorlezen is een programma dat het automatiseren van het leesproces op woordniveau bevordert. Bij zwakke en matige lezers die blijven oefenen verbetert de leessnelheid en nauwkeurigheid. Tijdelijk stoppen met lezen kan betekenen dat de leerling achteruit gaat.

Lees meer over Flits! Tutorlezen

Bestel uw gratis licentie Flits! Tutorlezen
Ga naar de webshop en vul de kortingscode in bij uw bestelling.
Kortingscode: ThuiswerkenmetFlits!
Naar de webshop

BLOON

BLOON is het meest gebruikte oefenprogramma voor spelling. Leerkrachten kunnen per niveau woordenlijsten uit de eigen taalmethode invoeren. Zij bieden zo spellingonderwijs dat is afgestemd op de behoefte van de leerling. Leerlingen hebben met BLOON een extra manier om te oefenen.

Lees meer over BLOON

Bestel uw gratis licentie BLOON
Ga naar de webshop en vul de kortingscode in bij uw bestelling.
Kortingscode: ThuiswerkenmetBLOON
Naar de webshop

Dexlex 

Dexlex is een online individuele methode voor leerlingen met spellingproblemen en dyslexie. Leerlingen werken zelfstandig en op hun eigen niveau. Ze oefenen op klankherkenning, klankonderscheid en spelling. Daarnaast wordt de woordenschat van de leerlingen vergroot door met duizenden unieke woorden te oefenen.

Lees meer over Dexlex

Bestel uw gratis licentie Dexlex
Ga naar de webshop en vermeld de kortingscode in veld 'opmerkingen'.
Kortingscode: ThuiswerkenmetDexlex

Naar de webshop

Alinea Online

Met de compenserende dyslexiesoftware Alinea Online krijgt de leerling ondersteuning bij het lezen, schrijven en studeren. Het programma laat de leerling op zijn eigen niveau werken en draagt bij aan meer zelfredzaamheid. Alinea Online is ideaal voor scholen die (willen) werken met online lesmateriaal.

Lees meer over Alinea Online

Bestel uw gratis licentie Alinea Online
Ga naar de webshop en vul de kortingscode in bij uw bestelling.
Kortingscode: ThuiswerkenmetAlineaOnline
Naar de webshop

Voorwaarden

Het aanbod voor gratis gebruik van Flits! Tutorlezen, BLOON, Dexlex en Alinea Online door scholen geldt tot 1 mei 2020. Scholen die van dit aanbod gebruik maken, gaan een jaarcontract aan met een proefperiode tot 1 mei 2020.

Ziet u, net als veel leerkrachten die met onze producten werken, de toegevoegde waarde van het programma en wilt u de leerlingen er ook na 1 mei 2020 mee laten werken, dan hoeft u niets te doen. Uw keuze wordt automatisch omgezet in een jaarabonnement tegen de kosten die in de webshop staan vermeld (alle prijzen zijn inclusief BTW). Wij sturen u een factuur waarop de gegevens staan die u opgaf tijdens uw bestelling voor de gratis periode.

In de proefperiode kan het contract elk moment schriftelijk worden opgezegd door een e-mail te sturen naar: administratie@lexima.nl. Vermeld in de onderwerpregel: Opzegging (productnaam) en het BRIN-nummer van de school. Dat is voldoende.