Gezocht: Orthopedagoog / Psycholoog / Intern Begeleider

Lexima, 6-juli-2017 Weet jij hoe je professionals uit onderwijs en dyslexiezorg kunt enthousiasmeren om kinderen met leesproblemen en dyslexie helpen met de beste digitale leermiddelen? 

Als Orthopedagoog/Psycholoog/Intern Begeleider bij Lexima speel je een essentiële rol in het delen van onze kennis over digitale oplossingen voor lees- en schrijfproblemen, zoals dyslexie. Je organiseert en verzorgt samen met het team Educatie en Onderwijsadvies cursussen en informatiebijeenkomsten om ouders, kinderen, leerkrachten, intern begeleiders en behandelaars op te leiden tot effectieve gebruikers van onze software. Je bent verantwoordelijk voor bovenschoolse projecten, waarbij schoolteams, directie en bestuurders worden begeleid bij de opzet en implementatie van onze software in het onderwijs en je draagt zorg voor goede relaties met onderwijsinstellingen.

Functie eisen:

Deze functie vraagt om de vaardigheid goed te kunnen samenwerken, vakinhoudelijke kennis, commerciële feeling, resultaatgerichtheid en affiniteit met leesproblemen, dyslexie en (passend) onderwijs.

Het gaat bij voorkeur om een fulltime aanstelling van 40 uur per week, parttime met minimaal 4 werkdagen is bespreekbaar.

  • Een relevante afgeronde HBO of WO opleiding (zoals (onderwijs)psychologie/ orthopedagogiek/docent met specialisatie Master (S)EN)/intern begeleider.
  • Ervaring in of affiniteit met leesproblemen, onderwijs en de inzet van ICT.
  • Uitblinken in adviseren, luisteren, doorvragen en doorgronden.
  • Communicatief, ondernemend, commercieel, oplossingsgericht en klantgericht.
  • Rijbewijs B.

Lexima biedt een prettige en dynamische werkomgeving  met groeikansen en prima arbeidsvoorwaarden. Je werkzaamheden voer je uit in Leusden op ons kantoor en in ons inpandige trainingslokaal. Voor het geven van lezingen en trainingen ben je een deel van je tijd elders in het land. Je krijgt hiervoor de beschikking over een leaseauto.

Bedrijfsprofiel:

Lexima is een succesvol, vernieuwend bedrijf dat al 15 jaar moderne digitale oplossingen biedt voor lees- en schrijfproblemen zoals dyslexie. We streven ernaar dat elk kind over een passend digitaal hulpmiddel kan beschikken om alles uit zichzelf te halen. Dit bereiken wij door persoonlijk advies, bevorderen van deskundigheid en het vakinhoudelijk begeleiden van onderwijsprofessionals, behandelaars, ouders en kinderen. Wij zijn continu bezig onze producten en diensten uit te breiden om geïndividualiseerd leren mogelijk te maken voor leerlingen die wat extra’s nodig hebben.

Solliciteren?

Ben jij een ervaren professional met aantoonbare affiniteit met leesproblemen, dyslexie en ICT? Dan zijn wij op zoek naar jou! Stuur uiterlijk vóór 20 augustus 2017 je CV en motivatie naar ons >>.