Bouw! nu op de Ipad

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op de Lexima nieuwsbrief

 Lexima, 23 februari 2017

Goed nieuws! Bouw! is nu ook op een tablet te gebruiken. Met deze ontwikkeling kan Bouw! een stuk makkelijker ingezet worden, op elke gewenste locatie.

Hoe?

Bouw! IpadAlle lessen van het programma Bouw! kunnen nu op de tablet worden uitgevoerd, in de klas of thuis op de bank. U opent Bouw! door op uw tablet internet te openen. Vervolgens gaat u naar www.bouwtutorlezen.nl en logt u in met uw gebruikersnaam en wachtwoord. Bouw! is te openen via elke gewenste browser. Voor meer informatie over de systeemeisen klik hier.

Wat is er nog meer nieuw?

Om de Bouw! coördinator van de school meer inzicht te geven in de vorderingen van de leerlingen, zijn er enkele aanpassingen gedaan aan het rapportagesysteem Bouw!.  Uit de rapportage kunnen nu 3 overzichten gehaald worden:

  1. Mijn lessenoverzicht: geeft inzicht in alle gemaakte lessen en toetsen, chronologisch op volgorde. In dit overzicht wordt o.a. de locatie van de gemaakte oefeningen duidelijk.
  2. Mijn voortgang: geeft inzicht in de vorderingen van de leerlingen aan de hand van de behaalde scores op de toetsen. Ook staan hier eventuele herhaallessen beschreven.
  3. Score overzicht: geeft inzicht in alle gemaakte lessen met bijbehorend resultaat.

We wensen jullie veel plezier met het werken met het programma Bouw!.

 

Met Bouw! werken voorkomt leesproblemen

Voor risicoleerlingen in groep 2-4. Het kind leert, de tutor stuurt en de computer wijst de weg.
Een must voor alle basisscholen die werk willen maken van het terugdringen van leesproblemen en het aantal diagnoses dyslexie.

Meer weten over Bouw!