Bereikbaarheid Letterster

Bereikbaarheid Letterster

Je zult het wel gemerkt hebben. Het inloggen en werken in Letterster verliep in de ochtenden niet altijd zoals je van ons gewend bent.

Dit vinden wij natuurlijk heel vervelend. Onze softwareontwikkelaars waren gelukkig al een tijdje aan het bouwen aan een vernieuwde versie. In deze vernieuwde versie wordt een aantal technische verbeteringen doorgevoerd waardoor de huidige inlog- problemen zijn opgelost.

Inladen nieuwe versie

Om met de nieuwe versie aan de slag te kunnen, is het nodig dat Letterster tijdelijk offline gaat. Zo kunnen we netjes alle resultaten van de leerlingen overzetten.

De werkzaamheden worden uitgevoerd in week 43, van maandag 25 oktober tot en met vrijdag 29 oktober. In deze week zijn veel scholen dicht vanwege de herfstvakantie.
Op dinsdag 26 en woensdag 27 oktober maken wij een kopie van alle leerlinggegevens en -resultaten. De vernieuwde versie, voorzien van de actuele gegevens en resultaten, laden we in op donderdag 28 oktober. Log deze drie dagen niet in, om te voorkomen dat er resultaten verloren gaan.

De inloggegevens blijven voor leerlingen en begeleiders hetzelfde.

Mochten de leerlingen na vrijdag 29 oktober nog problemen met het inloggen en gebruiken van Letterster hebben, dan kun je contact opnemen met de helpdesk via helpdesk@lexima.nl.