Lisa Gosker

Lisa Gosker
Trainer en taalkundige, Educatie & Advies
lisa.gosker@lexima.nl

 

Ik ben werkzaam bij Lexima sinds 2016. Voordat ik bij Lexima kwam werken heb ik de Master Toegepaste Taalwetenschappen met de specialisatie Taalstoornissen aan de VU gedaan. Tijdens mijn studie heb ik een klein woordje Arabisch leren spreken en schrijven. Daarnaast gaf ik enige tijd Nederlandse les aan onder andere Polen en Wit-Russen. Onderwijzen is dan ook één van mijn passies. Ik hoop u snel te zien tijdens één van onze trainingen!

 

Lexima Academie is een erkende onderwijsinstelling ingeschreven in het CRKBO en CEDEO erkenning. Deskundige aanpak, klantgerichtheid en hulp op maat zijn onze uitgangspunten bij het geven van advies aan scholen en behandelaars bij de aanschaf en implementatie van dyslexie ICT hulpmiddelen. 

Lexima Academie wordt bemand door psychologen en orthopedagogen met ervaring in het onderwijsveld, de diagnostiek en/of behandeling van kinderen met lees- en spellingproblematiek. Hun speciale kennis van ICT-hulpmiddelen willen ze graag uitdragen in de professionele, praktijkgerichte trainingen zoals vaardigheidstrainingen (ook op locatie) en de hoog gekwalificeerde verdiepende trainer- en implementatiecursussen.

Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar via het telefoonnummer 033 434 80 00. 
U kunt ook een e-mail sturen naar educatie@lexima.nl