Schoolbrede Kurzweil Pro licentie

Schoolbrede Kurzweil Pro licentie

Met een schoolbrede licentie kunnen naar eigen inzicht alle leerlingen en medewerkers van één school onbeperkt toegang krijgen tot Kurzweil Pro. Iedereen heeft toegang tot alle geavanceerde functies van Kurzweil, inclusief de scanfuncties. De schoolbrede licentie is inclusief Mobile apps, upgrades en technische support. Deze licentie is beschikbaar voor een vaste prijs per jaar afhankelijk van de schoolgrootte (in aantal leerlingen).

Gebruikers met een licentie kunnen overal met Kurzweil Pro werken, op school, thuis, op de stageplek en bij huiswerkbegeleiding. Met een zelf te kiezen gebruikersnaam en wachtwoord kunnen gebruikers zich via een internetverbinding aanmelden op alle apparaten waarop Kurzweil is geïnstalleerd. Een gebruiker kan zich tegelijkertijd aanmelden op tenminste één computer en één ander apparaat (tablet of smartphone). Nadat de gebruiker is aangemeld kan deze tien uur met Kurzweil werken zonder internetverbinding. Dat is vooral handig tijdens (Cito) toetsen, tentamens en examens.

Terug naar licenties voor scholen

Maatwerk: U kunt aanzienlijk besparen met contracten voor meerdere jaren of door met scholen of besturen gezamenlijk in te kopen. U kunt ook uw huidige dyslexiesoftware inruilen voor korting op uw Kurzweil schoolbrede licentie. Tenslotte kunnen wij u helpen met de implementatie van de software en de ondersteuning. Vraag een offerte op maat aan.

webshop