Koop licenties Kurzweil

U kunt Kurzweil (Pro) eenmalig aanschaffen voor gebruik thuis of op school. U krijgt gratis updates voor het programma en u mag gebruik maken van de Mobile App. Aanpassingen naar bijvoorbeeld de Pro versie of naar een nieuwe versie zijn mogelijk met een losse aanschaf van een upgrade.

Bij de aanschaf van Kurzweil heeft u twee opties:.

  1. Installatie op 2 computers (u kiest in de webshop voor de stand alone versie, beschikbaar voor Windows en MAC). Hiermee installeert u het programma vanaf de DVD of via een download op uw computer. Met de DVD-versie heeft u namelijk twee installatiesleutels voor een gebruiker tot uw beschikking. U kunt de software eerst installeren als demo en na aankoop ontvangt u het serienummer waarmee u het programma kunt activeren.
  2. Installatie op meerdere computers, (u kiest in de webshop voor de USB-versie, beschikbaar voor Windows). Hiermee installeert u het programma vanaf de stick op een onbeperkt aantal computers. De stick bevat de licentie en moet tijdens het gebruik in de computer blijven om het programma te kunnen gebruiken. Indien u de Kurzweil USB-stick op een computer van de school wilt gebruiken, dan adviseren wij in overleg te gaan met school of de benodigde installatie uitgevoerd kan en mag worden.
Webshop