Inruilregeling Daisy speler

Als de Daisy speler die u bij Lexima heeft gekocht niet (meer) aan de behoeften van het kind met dyslexie voldoet, dan kunt u het apparaat binnen twee jaar na levering inruilen voor een ander dyslexiehulpmiddel dat beter aansluit bij de behoefte van uw kind. 

Deze regeling geldt ook als de Daisy speler door de zorgverzekeraar werd vergoed, maar niet als u bij VGZ bent verzekerd. De Plextalk Linio komt niet in aanmerking voor inruil omdat deze Daisy speler geconfigureerd is voor uw persoonlijke lezersnummer bij Bibliotheekservice Passend Lezen.

Met deze speciale regeling wil Lexima het mogelijk maken dat kinderen met dyslexie altijd het best passende hulpmiddel kunnen krijgen.

 

Voorwaarden:
  1. U ruilt in voor de dyslexiesoftware Kurzweil 3000 of Sprint Plus of voor een andere Daisy speler. Het Kurzweil abonnement komt niet in aanmerking voor inruil.
  2. Bij de inruil wordt het aankoopbedrag (of indien van toepassing het vergoedingsbedrag) van de Daisy speler minus afschrijving in mindering gebracht op het aankoopbedrag van het nieuwe product of van de dan geldende prijs als die lager is. De afschrijving bedraagt bij inruil binnen 3 maanden € 75,-, binnen 1 jaar € 125,- en binnen 2 jaar € 200,-. Restitutie is helaas niet mogelijk.
  3. De in te leveren Daisy speler moet in goede staat zijn, inclusief adapter. Accessoires kunnen niet worden ingeruild. Alleen Daisy spelers die niet ouder zijn dan twee jaar en modellen die nog in de handel zijn kunnen worden omgeruild. De levering van de Daisy speler moet minimaal een maand geleden hebben plaatsgevonden.
  4. Wilt u gebruik maken van deze regeling, stuur dan een e-mail naar administratie@lexima.nl met vermelding van het type Daisy speler, de Lexima factuurgegevens (factuurnummer, debiteurnummer en datum) of het Lexima-pakbonnummer en het gewenste product. Wij nemen dan z.s.m. contact met u op voor verdere verwerking van uw aanvraag.