Letterster Vaardigheidstraining

Deze training zorgt voor een goede implementatie van het programma Letterster binnen jouw school. Tijdens deze cursus maak je kennis met de mogelijkheden van Letterster, wordt er dieper ingegaan op de doelgroep, de inzet, de theorie achter Letterster en het verkrijgen en uitlezen van de resultaten. Daarnaast ga je zelf met het programma aan de slag, om zo de functionaliteiten te ervaren. Je leert het programma inhoudelijk goed kennen en kunt dit overbrengen aan jouw leerlingen en schoolteam. Er is ruimte voor vragen en na afloop ontvang je een deelnamecertificaat.

Leerdoelen

  • Je hebt inzicht in de theoretische uitgangspunten van Letterster en kent de
    structurele opbouw van het programma.
  • Je kent de functionaliteiten van Letterster
  • Je weet voor welke leerlingen je Letterster kunt inzetten
  • Je weet hoe er accounts aangemaakt kunnen worden voor leerlingen en tutoren en je kunt de leerlingen ook onderverdelen in groepen.
  • Je weet hoe je binnen jouw school of organisatie de inzet van Letterster kunt organiseren.

Kosten

€ 1.320, inclusief cursusmateriaal

Studiebelasting

2,5 uur

Planning

Deze cursus geven we graag op jouw locatie.

Informeer naar de mogelijkheden via: educatie@lexima.nl.

Korting

Heb je een groot team dat je de training wilt laten volgen? Plan deze training twee keer op één dag en betaal € 1.815, inclusief cursusmateriaal.

Doelgroep

De cursus Letterster is bedoeld voor intern begeleiders, remedial teachers, leerkrachten en andere onderwijsprofessionals die op school verantwoordelijk zijn voor interventie bij lees- en spellingproblemen.