Flits! Tutorlezen Vaardigheidstraining

Deze vaardigheidstraining zorgt voor een goede implementatie van het programma binnen jouw school. Tijdens deze cursus maak je kennis met de mogelijkheden van Flits! Tutorlezen, wordt er dieper ingegaan op de doelgroep en de inzet van tutoren. Daarnaast ga je zelf met het programma aan de slag, zodat je de functionaliteiten leert kennen. Ook is er aandacht voor het uitlezen van de uitgebreide rapportages.

Na de cursus ken je het programma inhoudelijk goed en kun je dit overbrengen aan het schoolteam en de tutoren. Er is ruimte voor vragen en na afloop ontvang je een deelnamecertificaat.

Leerdoelen

  • Je hebt inzicht in de theoretische uitgangspunten van Flits! en kent de structurele opbouw van het programma.
  • Je weet voor welke leerlingen je het kunt inzetten.
  • Je kent de functionaliteiten van Flits! Tutorlezen.
  • Je weet hoe er accounts aangemaakt kunnen worden voor leerlingen en tutoren en je kunt de leerlingen ook onderverdelen in groepen.
  • Je weet hoe je Flits! Tutorlezen binnen de organisatie goed kunt implementeren.

Kosten

€ 1.320, inclusief cursusmateriaal

Studiebelasting

2,5 uur

Planning

Deze cursus geven we graag op jouw locatie.

Informeer naar de mogelijkheden via: educatie@lexima.nl.

Korting

Heb je een groot team dat je de training wilt laten volgen? Plan deze training twee keer op één dag en betaal € 1.815, inclusief cursusmateriaal.

Doelgroep

De cursus Flits! Tutorlezen is bedoeld voor intern begeleiders, remedial teachers, leerkrachten en andere onderwijsprofessionals die op school verantwoordelijk zijn voor interventie bij leesproblemen.