Training

Letterster Vaardigheidstraining

Deze training zorgt voor een goede implementatie van het programma Letterster binnen jouw school. Tijdens deze training maak je kennis met de mogelijkheden van Letterster, wordt er dieper ingegaan op de doelgroep, de inzet, de theorie achter Letterster en het verkrijgen en uitlezen van de resultaten. Daarnaast ga je zelf met het programma aan de slag, om zo de functionaliteiten te ervaren. Je leert het programma inhoudelijk goed kennen en kunt dit overbrengen aan jouw leerlingen en schoolteam. Er is ruimte voor vragen en na afloop ontvang je een deelnamecertificaat.

Leerdoelen

  • Je hebt inzicht in de theoretische uitgangspunten van Letterster en kent de structurele opbouw van het programma.
  • Je kent de functionaliteiten van Letterster
  • Je weet voor welke leerlingen je Letterster kunt inzetten
  • Je weet hoe er accounts aangemaakt kunnen worden voor leerlingen en tutoren en je kunt de leerlingen ook onderverdelen in groepen.
  • Je weet hoe je binnen jouw school of organisatie de inzet van Letterster kunt organiseren.

Trainingsschema

Deze training wordt regelmatig aangeboden. Bekijk hier de kalender met trainingsdata

Locatie

Bij de trainingsdata kun je zien of de training op ons kantoor in Leusden of online is. Trainingen vinden plaats volgens de richtlijnen van de Rijksoverheid. Dit betekent dat de trainingen op ons kantoor wanneer dat nodig mocht zijn online zullen worden gegeven. Bij wijzigingen word je tijdig geïnformeerd.

Kosten

€ 170,- per persoon, inclusief cursusmateriaal

20% korting voor elke collega bij gelijktijdige aanmelding

Studiebelasting

3 uur 

Inschrijven

Op school

Deze training geven wij ook op locatie bij een school of samenwerkingsverband. Meer informatie

Doelgroep

De cursus Letterster is bedoeld voor intern begeleiders, remedial teachers, leerkrachten en andere onderwijsprofessionals die op school verantwoordelijk zijn voor interventie bij lees- en spellingproblemen.