Letterster Vaardigheidstraining

Deze training zorgt voor een goede implementatie van het programma Letterster binnen uw school. Tijdens deze training maakt u kennis met de mogelijkheden van Letterster, wordt er dieper ingegaan op de doelgroep, de inzet, de theorie achter Letterster en het verkrijgen en uitlezen van de resultaten. Daarnaast gaat u zelf met het programma aan de slag, om zo de functionaliteiten te ervaren. U leert het programma inhoudelijk goed kennen en kunt dit overbrengen aan uw leerlingen en schoolteam. Er is ruimte voor vragen en na afloop ontvangt u een deelnamecertificaat.

Leerdoelen

  • U heeft inzicht in de theoretische uitgangspunten van Letterster en kent de structurele opbouw van het programma.
  • U kent de functionaliteiten van Letterster
  • U weet voor welke leerlingen u Letterster kunt inzetten
  • U weet hoe er accounts aangemaakt kunnen worden voor leerlingen en tutoren en u kunt de leerlingen ook onderverdelen in groepen.
  • U weet hoe u binnen uw school of organisatie de inzet van Letterster kunt organiseren.

Als gevolg van de beperkingen vanwege de gezondheidsrisico’s rond het coronavirus zal de training in elk geval tot de herfstvakantie online plaatsvinden.

Lexima volgt bij beslissingen over de locatie de richtlijnen van het RIVM. Deelnemers worden hierover ruim op tijd geïnformeerd.

Kosten

€ 155,- per persoon, inclusief cursusmateriaal

20% korting voor elke collega bij gelijktijdige aanmelding

Inschrijven

Data

Vrijdag 2 oktober    13.00 uur - 16.00 uur   

Deze trainingen geven wij ook op locatie bij een school of samenwerkingsverband. Meer informatie

Studiebelasting

3 uur

Locatie

Online, op elke computer met een internetverbinding.

Doelgroep

De cursus Letterster is bedoeld voor intern begeleiders, remedial teachers, leerkrachten en andere onderwijsprofessionals die op school verantwoordelijk zijn voor interventie bij lees- en spellingproblemen.