Flits! Tutorlezen Vaardigheidstraining

Deze training zorgt voor een goede implementatie van het programma binnen uw school. Tijdens deze training maakt u kennis met de mogelijkheden van Flits! Tutorlezen, wordt er dieper ingegaan op de doelgroep en de inzet van tutoren. Daarnaast gaat u zelf met het programma aan de slag, zodat u de functionaliteiten leert kennen. Ook is er aandacht voor het uitlezen van de uitgebreide rapportages.

Na de cursus kent u het programma inhoudelijk goed en kunt u dit overbrengen aan het schoolteam en de tutoren. Er is ruimte voor vragen en na afloop ontvangt u een deelnamecertificaat.

Leerdoelen

  • U heeft inzicht in de theoretische uitgangspunten van Flits! en kent de structurele opbouw van het programma.
  • U weet voor welke leerlingen u het kunt inzetten.
  • U kent de functionaliteiten van Flits! Tutorlezen.
  • U weet hoe er accounts aangemaakt kunnen worden voor leerlingen en tutoren en u kunt de leerlingen ook onderverdelen in groepen.
  • U weet hoe u Flits! Tutorlezen binnen de organisatie goed kunt implementeren.

Kosten

€ 155,- per persoon, inclusief cursusmateriaal

20% korting voor elke collega bij gelijktijdige aanmelding

Inschrijven

Data

Donderdag 29 oktober    13.00 uur - 16.00 uur   

Deze trainingen geven wij ook op locatie bij een school of samenwerkingsverband. Meer informatie

Studiebelasting

3 uur

Locatie

Lexima, Leusden

In verband met het coronavirus zal de training plaatsvinden volgens de richtlijnen van het RIVM. Het aantal deelnemers voor deze training is maximaal 10 personen.

Doelgroep

De cursus Flits! Tutorlezen is bedoeld voor intern begeleiders, remedial teachers, leerkrachten en andere onderwijsprofessionals die op school verantwoordelijk zijn voor interventie bij leesproblemen.