Training

Flits! Tutorlezen Vaardigheidstraining

Deze training zorgt voor een goede implementatie van het programma binnen jouw school. Tijdens deze training maak je kennis met de mogelijkheden van Flits! Tutorlezen, wordt er dieper ingegaan op de doelgroep en de inzet van tutoren. Daarnaast ga je zelf met het programma aan de slag, zodat je de functionaliteiten leert kennen. Ook is er aandacht voor het uitlezen van de uitgebreide rapportages.

Na de cursus ken je het programma inhoudelijk goed en kun je dit overbrengen aan het schoolteam en de tutoren. Er is ruimte voor vragen en na afloop ontvang je een deelnamecertificaat.

Leerdoelen

  • Je hebt inzicht in de theoretische uitgangspunten van Flits! en kent de structurele opbouw van het programma.
  • Je weet voor welke leerlingen je het kunt inzetten.
  • Je kent de functionaliteiten van Flits! Tutorlezen.
  • Je weet hoe er accounts aangemaakt kunnen worden voor leerlingen en tutoren en je kunt de leerlingen ook onderverdelen in groepen.
  • Je weet hoe je Flits! Tutorlezen binnen de organisatie goed kunt implementeren.

Trainingsschema

Deze training wordt regelmatig aangeboden. Bekijk hier de kalender met trainingsdata

Locatie

Bij de trainingsdata kun je zien of de training op ons kantoor in Leusden of online is. Trainingen vinden plaats volgens de richtlijnen van de Rijksoverheid. Dit betekent dat de trainingen op ons kantoor wanneer dat nodig mocht zijn online zullen worden gegeven. Bij wijzigingen word je tijdig geïnformeerd.

Kosten

€ 170,- per persoon, inclusief cursusmateriaal

20% korting voor elke collega bij gelijktijdige aanmelding

Studiebelasting

3 uur 

Inschrijven

Op school

Deze training geven wij ook op locatie bij een school of samenwerkingsverband. Meer informatie

Doelgroep

De cursus Flits! Tutorlezen is bedoeld voor intern begeleiders, remedial teachers, leerkrachten en andere onderwijsprofessionals die op school verantwoordelijk zijn voor interventie bij leesproblemen.