Cursus Letterster

Cursus Letterster

De cursus Letterster zorgt voor een goede implementatie van het programma Letterster binnen uw school. Tijdens deze cursus maakt u kennis met de mogelijkheden van Letterster, wordt er dieper ingegaan op de doelgroep, de inzet, de theorie achter Letterster en het verkrijgen en uitlezen van de resultaten. Daarnaast gaat u zelf met het programma aan de slag, om zo de functionaliteiten te ervaren. U leert het programma inhoudelijk goed kennen en kunt dit overbrengen aan uw leerlingen en schoolteam. Er is ruimte voor vragen en na afloop ontvangt u een deelnamecertificaat.

Leerdoelen

  • U heeft inzicht in de theoretische uitgangspunten van Letterster en kent de
    structurele opbouw van het programma.
  • U kent de functionaliteiten van Letterster
  • U weet voor welke leerlingen u Letterster kunt inzetten
  • U weet hoe er accounts aangemaakt kunnen worden voor leerlingen en tutoren en u kunt de leerlingen ook onderverdelen in groepen.
  • U weet hoe u binnen uw school of organisatie de inzet van Letterster kunt organiseren.

Kosten

€ 155,- per persoon, inclusief cursusmateriaal

20% korting voor elke collega bij gelijktijdige aanmelding

Inschrijven

Data

Vrijdag 2 oktober    13.00 uur - 16.00 uur   

Studiebelasting

3 uur

Locatie

Lexima, Leusden

In verband met het coronavirus zal de training plaatsvinden volgens de richtlijnen van het RIVM. Het aantal deelnemers voor deze training is maximaal 10 personen.

Doelgroep

De cursus Letterster is bedoeld voor intern begeleiders, remedial teachers, leerkrachten en andere onderwijsprofessionals die op school verantwoordelijk zijn voor interventie bij lees- en spellingproblemen.