Training

Bouw! Verdiepingstraining

Volg de Bouw! Verdiepingstraining en leer hoe je de inzet en het gebruik van Bouw! op jouw school een stap verder brengt.

We delen actuele ontwikkelingen en inzichten en besteden we aandacht aan het interpreteren van leerlingrapportages. Met behulp van diverse casussen bespreken we het belang van het herhalen van lessen en de doorzetting na toetsing. Ook het werven van tutoren en het stimuleren van ouderbetrokkenheid staan op het programma.

Tot slot behandelen we voorbeelden van een goede implementatie van Bouw! en krijg je praktische handreikingen om Bouw! binnen jouw organisatie nog beter vorm te geven.

Met behulp van diverse casussen bespreken we het herhalen van lessen en de doorzetting na toetsing. Tot slot worden voorbeelden van een goede implementatie van Bouw! behandeld en krijg je praktische handreikingen om Bouw! binnen jouw organisatie nog beter vorm te geven.

Er is ruimte voor vragen en na afloop ontvang je een deelnamecertificaat.

Leerdoelen:

  • Je hebt zicht op de nieuwste ontwikkelingen rondom Bouw!.

  • Je weet hoe je rapportages van leerlingen kunt uitlezen en interpreteren.

  • Je weet hoe je tutoren voor het werken met Bouw! kunt werven en instrueren.

  • Je weet hoe je ouderbetrokkenheid bij het werken met Bouw! kunt stimuleren.

  • Je wisselt ervaringen uit met andere scholen/organisaties over de inzet van Bouw!.

Er is ruimte voor vragen en na afloop ontvang je een deelnamecertificaat.

Trainingsschema

Deze training wordt regelmatig aangeboden. Bekijk hier de kalender met trainingsdata.

Locatie

Bij de trainingsdata kun je zien of de training op ons kantoor in Leusden of online is. Trainingen vinden plaats volgens de richtlijnen van de Rijksoverheid. Dit betekent dat de trainingen op ons kantoor wanneer dat nodig mocht zijn online zullen worden gegeven. Bij wijzigingen word je tijdig geïnformeerd.

Kosten

€ 170,- per persoon, inclusief cursusmateriaal

20% korting voor elke collega bij gelijktijdige aanmelding

Studiebelasting

3 uur 

Inschrijven

Op school

Deze training geven wij ook op locatie bij een school of samenwerkingsverband. Meer informatie

Let op

Het is belangrijk dat deelnemers van deze bijeenkomst de Vaardigheidstraining Bouw! hebben gevolgd. Wil je graag deelnemen aan de Cursus Bouw! Verdieping maar twijfel je of je voldoende basis hebt? Neem contact met ons op en we helpen je graag verder.

Doelgroep

De cursus Bouw! Verdieping is bedoeld voor intern begeleiders, leerkrachten en andere onderwijsprofessionals die op school verantwoordelijk zijn voor de inzet en organisatie van Bouw!.