Lexima Academie

Bestel hier uw gratis studiegids 2017-2018.

studiegids

Lexima AcademieAltijd een cursus die bij uw behoefte past.

Met een cursus bij Lexima Academie kiest u voor relevante expertise, practice en evidence based deskundigheid. Daarmee kiest u voor de beste kans van slagen! Het volledige aanbod staat op een eigen Lexima Academie website:

Of maak uw keuze uit een thema  (u Lexima trainingengaat naar de Lexima Academie website):

Maatwerk bij u op locatie

Lexima trainingen dyslexie

Voor scholen die hun team of leerlingen willen scholen, levert Lexima Academie maatwerk op uw locatie. Een professionele trainer geeft een training die afgestemd is op uw wensen. 

Op zoek naar iets anders

Heeft u andere wensen? Neem dan gerust contact met ons op om uw wensen en de mogelijkheden voor maatwerk met ons te bespreken. Stuur een email naar  educatie@lexima.nl of bel ons op 033 4348000

Conferenties over dyslexie en special educational needs

Lexima Academie organiseert enkele keren per jaar grote conferenties rond leerlingenzorg bij dyslexie en special educational needs.

De eerstvolgende Nationale Dyslexie Conferentie zal plaatsvinden op woensdag 21 maart 2018. De aanmelding is gestart!

De eerstvolgende Nationale Educational Needs Conferentie zal plaatsvinden op woensdag 26 september 2018. Reserveer deze datum al vast in uw agenda.

Klik op onderstaande links voor meer informatie over onze conferenties en de mogelijkheid om in te schrijven:

De Nationale Dyslexie Conferentie

Ga naar de website

Gratis studiemiddagen

Onderwijszorgketen dyslexie

Programma en aanmelden

Programma en aanmelden

De docenten van Lexima Academie zijn er voor u:

Brede kennis, kunde en vaardigheden zijn te vinden bij docenten en gastdocenten van Lexima Academie. Zij hebben naast een relevante onderwijskundige opleiding een specialisatie in ICT-hulpmiddelen, beschikken over ruime ervaring met scholen en behandelaars en weten daarom als geen ander de brug te slaan tussen theorie en de dagelijkse praktijk.