KES-Tools Support

De KES-Tools worden sinds versie 13 standaard meegeleverd met alle versies van Kurzweil die onder een Windows besturingssysteem geïnstalleerd worden.

KES-Tools maken het gebruik van KES-bestanden nog gemakkelijker. Met KES-Tools is het mogelijk bestanden in KES-formaat te maken, bewerken, weer te geven en af te drukken. Het is een mooie toevoeging voor gebruikers van het Kurzweil 3000 Leerstation.

KES-bestanden zijn geschikt voor gebruik met de compenserende software Kurzweil 3000 versie 10 of 12. Maar het is ook mogelijk KES-Tools te gebruiken op Windows computers waarop Kurzweil 3000 niet is geïnstalleerd.

De KES-Toolset bevat:

• PDFtoKES
  • Tag-KES
  • Print-KES

Download KES-tools

Via onderstaande link kunt u de meest recente versie van de KES-tools downloaden:

Hier kunt u een handleiding voor werken met de KES-tools downloaden:

Let op: voor het gebruik van KES-tools als complete set (PDFtoKES, Tag-KES en Print-KES) is een licentie benodigd. Voor de netwerk versie van de KES-Tools heeft u een server licentie (netwerkversie) nodig.

Klik hier om de Print-KES tool, onafhankelijk van de andere KES-tools, te downloaden. De Print-KES tool is ook zonder licentie Kurzweil gratis te gebruiken.De nieuwste versie van de KES-Tools licentieserver is als download beschikbaar.

Er zijn 3 types licenties:

1. Uw serienummer ziet er uit als KTABCDEF-123456?
    Dit is voor DVD gebruikers.
  2. Uw serienummer ziet er uit als KUABCDEF-123456?
    Dit is voor USB gebruikers.
  3. Uw serienummer ziet er uit als 6 groepen van 5 tekens. Hierin staan hoofdletters, kleine letters en cijfers. Let op dit is hoofdletter gevoelig.

Van deze software is geen demo versie.